2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Προφίλ

Oι εκδόσεις «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που ασχολούνται με το βιβλίο εδώ και πέντε δεκαετίες.

Με γνώμονα την ποιότητα, την καλλιέργεια ενός υψηλού κριτηρίου αισθητικής, την ικανοποίηση και τον σεβασμό του μικρού αναγνώστη επιλέγονται με προσοχή τα βιβλία που εκδίδονται. Μια ομάδα ανθρώπων τα αξιολογεί και τα επιμελείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται η γλωσσική, καλλιτεχνική και τεχνική αρτιότητα κάθε βιβλίου.

Επιλέγουμε ξεχωριστούς συγγραφείς και εικονογράφους ώστε τα βιβλία μας να συμβάλλουν στην έξαψη του ενδιαφέροντος και της φαντασίας τόσο των μικρών αναγνωστών όσο και των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Τα κριτήριά μας στην επιλογή των τίτλων είναι αυστηρά, άλλωστε για εμάς στόχος είναι η ποιότητα των βιβλίων που εκδίδονται κάθε χρόνο και όχι η ποσότητα.

Φροντίζουμε ώστε τα βιβλία μας να επιτρέπουν στα παιδιά να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματα και τους φόβους τους, να διεγείρουν τη φαντασία τους, να αποκτήσουν μια εικόνα της δικής τους συμπεριφοράς, να κατανοήσουν τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθος καθώς επίσης να δημιουργήσουν  έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ γονέα και παιδιού.

Κάθε χρόνο, υπηρετώντας τις αρχές της φιλαναγνωσίας, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, εμπλουτίζουμε τη λίστα των βιβλίων μας με νέες σειρές, έχοντας πάντοτε ως πρωταρχικό στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με πολλά λογοτεχνικά είδη, ώστε να εδραιωθεί η σχέση τους με το βιβλίο

Για τις εκδόσεις μας τα βιβλία δεν είναι μόνο σελίδες που περιγράφουν μια ιστορία… Είναι ένας κόσμος γεμάτος χρώματα, νοερά ταξίδια, μηνύματα, ηθικά διδάγματα, γνώση για τους μικρούς μας φίλους και προπάντων φαντασία. Φαντασία, που καλλιεργείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε όπως έχει πει ο Αϊνστάιν: η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση, γιατί η γνώση είναι πεπερασμένη, ενώ η φαντασία περικλείει όλον τον κόσμο. Η λογική δε, σε πάει από το Α ως το Ω. Η φαντασία σε πάει παντού.