2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Λιάνα Δενεζάκη

Η Λιάνα Δενεζάκη είναι εικονογράφος και συγγραφέας.

Μέχρι σήμερα έχει εικονογραφήσει περισσότερα από 200 βιβλία πολλών εκδοτικών οίκων, ενώ έχει γράψει 18 παιδικά βιβλία κι ένα μυθιστόρημα για ενηλίκους. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς κι έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις εικονογράφησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τιμήθηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με τον έπαινο προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας «Πηνελόπη Μαξίμου» για το βιβλίο της «Ένας γενναίος σκύλος» (2009) και με το βραβείο ελληνικού παιδικού βιβλίου μέσης σχολικής ηλικίας «Φανή Αποστολίδου» για το βιβλίο της «Μαρδούκ!» (2010). Ανήκει στη συντακτική ομάδα του «Μαγικού Κόσμου του παιδικού βιβλίου» (www.kosvoice.gr), που το 2013 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ηλεκτρονικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «100 MIRRORS: Εργαλεία για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του προγράμματος «Διά Βίου Μάθηση» (τομεακό πρόγραμμα Εrasmus+), ενώ επισκέπτεται πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας μέσα από εργαστήρια λόγου και εικόνας.

Πληροφορίες

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
Κατηγορίες