2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Γιάννης Διακομανώλης

Ο Γιάννης Διακομανώλης γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων.

Είναι συντονιστής της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Κω (βραβείο σε πρόγραμμα για την προώθηση της φιλαναγνωσίας από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, 2012) .

Διατηρεί τη στήλη «Εικονογράφοι» στη σελίδα «Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου» της ηλεκτρονικής εφημερίδας Kos Voice (βραβείο «Κυριάκος Παπαδόπουλος» για τη χρήση των νέων τεχνολογιών και κυρίως του διαδικτύου για τη φιλαναγνωσία από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, 2013).

Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο του: «Ο ρόλος του διευθυντή στην επίλυση προβλημάτων των σχολείων των απομακρυσμένων περιοχών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση».

Το παραμύθι του «Ένα αστέρι για μένα» τιμήθηκε το 2012 με έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και βρέθηκε το 2013 στη βραχεία λίστα βραβείων του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Για επικοινωνία με τον συγγραφέα: [email protected]

Πληροφορίες

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
Κατηγορίες