2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Ευδοκία Σκορδαλά-Κακατσάκη

Είδα το φως της ζωής στις 2 του Απρίλη του 1950 στη Χώρα Σαμοθράκης. Εκεί έμαθα να αγαπώ τα παραμύθια, τα δημοτικά τραγούδια, τους θρύλους, τους ανθρώπους. Να χαίρομαι τις μικρές χαρές της ζωής, να θαυμάζω το μεγαλείο της φύσης. Να ονειρεύομαι. Να ταξιδεύω με τη φαντασία μου…Να πλάθω μικρές ιστορίες.

Σπούδασα Οικιακή Οικονομία και Νηπιαγωγός. Το 1999 μπήκα στον υπέροχο κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας, με το παραμύθι μου Ένα αστέρι πέφτει στη γη. Είμαι μέλος των Πνευματικών Δημιουργών Χανίων, του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Συνεργάστηκα με το Ε.ΚΕ.ΒΙ. (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου), στο πρόγραμμα «Συγγραφείς και Εικονογράφοι στα Σχολεία». Εξακολουθώ να επισκέπτομαι σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Ευτύχησα να δω, από πάρα πολλά σχολεία (δημοτικά και νηπιαγωγεία) σε υπέροχες παραστάσεις, δραματοποιημένα όλα τα βιβλία μου. Για πολλά χρόνια ήμουν παραγωγός-παρουσιάστρια της λογοτεχνικής εκπομπής «Στον αστερισμό της Λογοτεχνίας» και της ζωντανής παιδικής εκπομπής «Παραμύθι…μυθικό!» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου «Μαρτυρία».

Συνεργάζομαι με την καθημερινή εφημερίδα Χανιώτικα Νέα. Είμαι υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων.

Πληροφορίες

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
Κατηγορίες