2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Αναστασία Ευσταθίου

Η Αναστασία Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αχαΐα. Οι Μοίρες τής είπαν ότι για να αντιμετωπίσει τη ζωή πρέπει να χαμογελά. Από τότε ψάχνει το αντιβιοτικό ενάντια στην άχαρη πραγματικότητα γράφοντας για παιδιά και οργανώνοντας πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις στη χώρα της Βιβλιοπαμφαγονίας, υπηρετώντας πάντα το δημόσιο σχολείο. Ως επιμορφώτρια στις Καινοτόμες Δράσεις Ενίσχυσης της Φιλαναγνωσίας προτείνει «Μαγικές Βιβλιοαποδράσεις» σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσα από βιωματικά σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες. Ξεπροβοδίζει τα γραπτά της σε εκπαιδευτικά περιοδικά, στον Τύπο, σε συνέδρια, πολιτιστικές δράσεις και δικτυακούς τόπους. Ξύνει ανελέητα τα μολύβια της για να συναντήσει τους μεγάλους, αλλά και τους μικρούς αναγνώστες της.

Με την «Ευχή του Νικόλα», ένα παραμύθι για την αλληλεγγύη, αυτήν τη φορά καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βάψουν με τα χρώματα της ελπίδας τους γκρίζους καιρούς.
Παρ’ όλο το γκρίζο γύρω της, εξακολουθεί να έχει χαμογελαστά όνειρα. Επεισόδια από αυτά τα όνειρα μοιράζεται με τους αναγνώστες της στην προσωπική της ιστοσελίδα: www.anastasiaefstathiou.gr

Από τις εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της για παιδιά και νέους: «Η Γερακίνα και ο Πρίγκιπας Νερένιος», «@γαπουλίνια Χριστούγεννα», «Ο λαγός ο Πολύδωρος και η Πουά η πασχαλίτσα (Τα έθιμα της άνοιξης)», «Η Ανεράιδα του Χελμού (Η ιστορία δημιουργίας της λίμνης Τσιβλού)».

Άλλα της έργα είναι: «Μια κάλτσα που τη λέγαν Ευρυδίκη», «Η Κόρη των Αιγών», «Το ατύχημα του Αϊ-Βασίλη», «Χριστούγεννα στη Γελανδία», «Με το μελάνι της σουπιάς» (1ο βραβείο μυθιστορήματος με ελεύθερο θέμα από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά), «Οι Χρυσοπράσινοι φίλοι μου, Καμή».

Για μεγάλους κυκλοφορούν: «Γράμμα στη Μάνα της διπλανής πόρτας», «Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι.-» (1ο βραβείο νουβέλας από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών).

Πληροφορίες

 

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
Κατηγορίες