2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Tina Macnaughton

Η Tina Macnaughton γεννήθηκε στο Εδιμβούργο στη Σκωτία και μεγάλωσε στη νότια Αγγλία όπου ζει σήμερα στο Surrey με τον σύζυγο και την κόρη της. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην εικονογράφηση όταν ζωγράφιζε ως μικρό κορίτσι κάθε βράδυ στο κρεβάτι σε έναν μικρό πίνακα κιμωλίας μέχρι που όλα έγιναν μπλε, ροζ ή κίτρινα προς μεγάλη απογοήτευση της μητέρας της. Ο πίσω κήπος των γονιών της ήταν σαν ένα μικρό δάσος και μαζί του ήρθαν και πολλά άγρια ​​ζώα και έτσι εκείνη κυνηγούσε πάντα κάτι ή εξέταζε κάτι ανατριχιαστικό πολύ προς φρίκη της υπόλοιπης οικογένειάς της. Όταν ρωτήθηκε από τους δασκάλους της και άλλα παιδιά αν θα γινόταν καλλιτέχνης όταν μεγαλώσει, η απάντησή της ήταν συνήθως «Δεν υπάρχει περίπτωση, θα γίνω κτηνίατρος!» Προς ανακούφιση πολλών ζώων, η Τίνα ξημέρωσε. ότι ήταν πολύ καλύτερη στο να σχεδιάζει ζώα παρά να τα εξετάζει.

Αφού ολοκλήρωσε το HND στη Γραφιστική στο Κολέγιο Τέχνης και Σχεδίου Cumbria, και για λίγο ζώντας στα Νησιά Κέιμαν, η Τίνα συνέχισε τις σπουδές της στην εικονογράφηση στο Πανεπιστήμιο John Moores από όπου αποφοίτησα το 1992 με πτυχίο BA Hons.

Μετά το κολέγιο, η Τίνα εργάστηκε ως γραφίστρια για επτά χρόνια, δουλεύοντας σε προϊόντα για παιδιά, μέχρι που αποφάσισε να γίνει ελεύθερη επαγγελματίας στα τέλη του 2001.

Πηγή: toppsta.com

Πληροφορίες

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
Κατηγορίες