2610 226453

Αράτου 41, Πάτρα

Facebook

Instagram

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

U
Q

profile

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€

a
U
Q

Φατίμα Χαγκνεζάντ

Η Φατίμα Χαγκνεζάντ (Fatemeh Haghnejad, BlueBirdy) είναι εικονογράφος βιβλίων, ζωγράφος και σχεδιαστής χαρακτήρων. Η Ιρανή καλλιτέχνης με έδρα το Όσλο, εμπνεύστηκε από την οικογένειά της να αφηγηθεί ιστορίες μέσα από την τέχνη. Ανέπτυξε τις δεξιότητες και τις γνώσεις της από μικρή από τότε που η μητέρα της άρχισε να τη διδάσκει την τέχνη. Η Φατίμα εναλλάσσει τους παραδοσιακούς πίνακες ζωγραφικής με την ψηφιακή τέχνη, αποτυπώνοντας κατά κάποιον τρόπο ονειροπόλους χαρακτήρες.
Ως παιδί, η Φατίμα έβλεπε τη μητέρα της να ζωγραφίζει ατελείωτα, κάτι που έγινε έμπνευση για εκείνη. Λατρεύει να πειραματίζεται με παραδοσιακά υλικά και να τα εναλλάσσει με ψηφιακές ζωγραφιές. Χρησιμοποιεί διάφορα υλικά όπως ακρυλικό, γκουάς, μελάνι και χρωματιστό μολύβι.
Εμπνέεται από προσωπικές εμπειρίες , βιβλία, συναισθήματα και κινούμενα σχέδια. Αυτή τη στιγμή ζει στη Νορβηγία και όταν ρίξετε μια ματιά στη δουλειά της, μπορείτε να καταλάβετε ότι η νορβηγική φύση έχει μεγάλη επιρροή στα έργα της.
Ζει μαζί με τον σύζυγό της στο Όσλο της Νορβηγίας και μοιράζονται ένα στούντιο με τις δύο αγαπημένες τους γάτες, την Pixie και τη Vicky.

Πληροφορίες

ΦΙΛΤΡΑ
Τιμή
Κατηγορίες